
Η πατάτα
Είναι ένα αγαπητό λαχανικό, στο οποίο μπορεί να παρασκευαστεί με πολλούς τρόπους

25η Μαρτίου
Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Το έθιμο με το μπακαλιάρο και πολλά άλλα που πρέπει να γνωρίζουμε.

Τα σαλιγκάρια
Η θρεπτική του αξία αρχίζει από αναφορές του στην αρχαία Ελλάδα το οποίο το είχαν στην διατροφή τους, ακόμα και στην ιατρική αφού γίνεται αναφορά από τον Ιπποκράτη την βλέννα του για στην ανάπλαση των κυττάρων.

Καθαρά Δευτέρα
Η Καθαρά Δευτέρα συμβολίζει την καθαρότητα ή την αγνότητα, αν προτιμάτε, καθώς είναι η πρώτη μέρα της Σαρακοστής δηλαδή της μεγάλης νηστείας του Πάσχα που διαρκεί 40 μέρες όσες και οι μέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο.

Τσικνοπέμπτη
Η Τσικνοπέμπτη είναι γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης τη δεύτερη εβδομάδα των αποκριών και παραδοσιακά καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος.

Fresko ψάρι… Δηλαδή πέστροφα από το Καρπενήσι!
Στον οικισμό Γαύρου, στο μεγάλο χωριό Ευρυτανίας, θα βρείτε το ιχθυοτροφείο Fresko.

Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας
Το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού, με ειδικό λογότυπο και με την ένδειξη ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει ένα ικανοποιητικό επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό με αντίστοιχα ικανοποιητικό επίπεδο συνολικής παροχής υπηρεσιών.

Σολομός – Ένα νόστιμο και υγιεινό ψάρι
Ο σολομός, είναι μια πολύ καλή επιλογή για το τραπέζι μας, έχοντας μεγάλη διατροφική άξια.

Φάρμα Καραΐσκος
Μια ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη ξεκίνησε με μια επιθυμία που είχα πάντα στο μυαλό και περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία να την πραγματοποιήσω.

Κτήμα Αναγέννηση στην Αρχαία Νεμέα
Εποχή του τρύγου και επειδή έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ο οινικός τουρισμός πήγαμε στην Νεμέα