Μεζεδάκι πανεύκολο και γρήγορο, που το συνάντησα στην Κρήτη μας. Ότι πρέπει για να συνοδεύσεις μια ρακί ή ακόμα και το κρασάκι σου.
Τα υλικά μας
- 350 γρ ανθότυρο
- 2 αυγά
- 1 κ σ αλεύρι γοχ
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- Λίγη ρακί
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ανθότυρο και με το αλεύρι.
- Με βρεγμένα τα χέρια μας με ρακί, ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
- Βρέχουμε πάλι τα χέρια μας με ρακί και φτιάχνουμε μπαλάκι μικρά σαν κεφτεδάκια.
- Στην συνέχεια χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολάκι και βουτάμε τα μπαλάκια μας ένα ένα και τα τηγανίζουμε, μέχρι να ροδίσουν.