Νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο που αρέσει σε όλους!
Τα υλικά μας
- 1000 γρ μπακαλιάρο κατεψυγμένο ξαρμυρισμένο
- 1000 γρ από διάφορα χόρτα όπως σπανάκι, βλίτα, ζοχούς, καυκαλήθρες, λάπαθα, σέσκουλα, τσουκνίδες
- Από μυρωδικά: μυρώνια, μάραθος, άνηθος,
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 πράσο το λευκό μέρος ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα αποφλοιωμένη κομμένη καρεδάκι
- Ελαιόλαδο grelia
- 2 σκ σκόρδο
- 5-6 φιλέτα λιαστή ντομάτα
- Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία

- Η αναλογία εδώ είναι ανάλογα το τι σας αρέσει εσάς και το τι θα βρείτε στην αγορά.
- Πλένετε και καθαρίζετε τα χόρτα σας.
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και το πράσο.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το κρεμμυδάκι, και το πράσο και τα σοτάρετε. Στην συνέχεια ρίχνετε το σκόρδο, και την λιαστή ντομάτα. Έπειτα ρίχνετε την ντομάτα, και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί.
- Έπειτα ρίχνετε τα χόρτα σας και σκεπάζετε την κατσαρόλα για 10 λεπτά.
- Δεν χρειάζονται νερό, γιατί τα χόρτα θα βγάλουν τα υγρά τους. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια, τα μυρωδικά μας και αφήνουμε να σιγοβράσουν άλλα 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα τσιγαριστά χόρτα σαν βάση και τον μπακαλιάρο από πάνω.
Καλή επιτυχία!