Μπισκοτάκια espresso

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Κερνάω καφεδάκι!!!!Και θα το κεράσω με τα πιο χαριτωμένα, νοστιμότατα μπισκοτάκια με γεύση espresso και σε σχηματάκι κόκκους καφέ!!!! Γίνονται πανεύκολα, γρήγορα, και ο καφεδάκος μας έχει το ασορτί του μπισκοτάκι για να βουτήξουμε!

Τα υλικά μας

  • 500 γρ αλεύρι γοχ
  • 250 γρ βούτυρο
  • 180 γρ ζάχαρη άχνη
  • 60 γρ κακάο
  • 2 μεγάλα αυγά.
  • 2 κ σ εσπρέσο καφέ

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη μέχρι να αφρατέψει. 
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, το κακάο τον εσπρέσο, και τέλος το αλεύρι. Η ζύμη μας θα γίνει εύπλαστη, και μαλακιά. Τόσο όσο μέχρι να μην κολλάει στο χέρι μας. Τυλίγουμε με μια μεμβράνη την ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για λίγη ώρα. 
  3. Στην συνέχεια την κόβουμε σε μικρές ισόποσες μπαλίτσες και τις πατάμε ελαφρώς. Με ένα μαχαιράκι κάνουμε την τομή στην μέση. 
  4. Τις τοποθετούμε στο ταψί με λαδόκολλα από κάτω, και ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας σε προ θερμασμένο φούρνο στους 170ο για 20΄λεπτά περίπου στον αέρα.

Καλή επιτυχία!

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n