Έναστρο γεύσεις στα Τρίκαλα Κορινθίας

Facebook
Pinterest
Twitter

Ξεκινώντας μια ημερήσια εκδρομή με επιλογή προορισμού τα Τρίκαλα Κορινθίας αρχίζει το ταξίδι…

Η διαδρομή σύντομη και ξεκούραστη. Περνώντας το Ξυλόκαστρο ανηφορίζουμε προς την ορεινή Κορινθία. Προσπερνώντας αρκετά γραφικά χωριά, φτάνουμε στα μεσαία Τρίκαλα, και στο εστιατόριο Έναστρο γεύσεις. Η τοποθεσία του εστιατορίου δεσπόζει με την απίστευτη θέα που προσφέρει.

Ο ιδιοκτήτης Κώστας Ματσούκας έχει επενδύσει και επιμεληθεί την παραμικρή λεπτομέρεια στο χώρο. Από το πάρκινγκ του εστιατορίου ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου οι μυρωδιές προδιαθέτουν το αποτέλεσμα…

Το καλωσόρισμα παρέα με το χαμόγελο του κ Κώστα μας συνοδεύει στο τραπέζι μας. Η ζεστή ατμόσφαιρα από το παραδοσιακό τζάκι, μας κρατάει συντροφιά με ένα κόκκινο κρασί μέχρι να έρθουν τα πιάτα μας.

Οι μερίδες χορταστικές και τα υλικά ντόπια συνθέτουν ένα αποτέλεσμα χωριάτικου παραδοσιακού εστιατορίου.

Το αγριογούρουνο που είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, αλλά και πολλά άλλα υπεροχα πιάτα όπως κοτόσουπα, ταλαγάνι, ψητά λαχανικά, κοντοσούβλι, σπαλομπριζόλα, μοσχάρι με χυλοπίτες κλπ.

Γέμισαν το τραπέζι και η επιλογή δύσκολη από το που να αρχίσεις.
Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τόσο στον κ Κώστα Ματσούκα όσο και στην μητέρα του κ Μαρία για την υπέροχη γευστική εμπειρία που σίγουρα θα επαναλάβουμε σύντομα.

info:
Έναστρο γεύσεις
Μεσαία Τρίκαλα, Μέση Συνοικία Τρικάλων, 204 00
Τηλ.: 2743 091300

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n
elGreek