Τα υλικά μας
- 4 φιλέτα κοτόπουλο χωρίς την πέτσα
- 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 πιπεριές κίτρινες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
- 100 γρ Midas sauce πιπεριά Φλωρίνης
- 4 κ σ ξύδι μπαλσάμικο
- 2 κ σ μέλι
- 2 κ σ σόγια σος
- 2 κ γ πάπρικα καπνιστή
- ½ κ γ κουρκουμά
- 2 κ σ σησάμι
- Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Διαδικασία
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε 50 γρ Midas sauce πιπεριά Φλωρίνης με την φέτα.
- Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το κάθε φιλέτο κοτόπουλου κατά μήκος για να φτιάξουμε μια «τσεπούλα»
- Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τις τσεπούλες με το μίγμα φέτας και κλείνουμε τις τσεπούλες με οδοντογλυφίδες.
- Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε από όλες τις πλευρές τα φιλέτα μας με την βοήθεια μιας λαβίδας.
- Στην συνέχεια τα βάζουμε στο ταψάκι μας.
- Στο ίδιο τηγάνι (που έχει αφήσει το λαδάκι και το ζουμάκι το κοτόπουλο) ρίχνουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Τα μαραίνουμε ελαφρώς και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο.
- Σβήνουμε με μπαλσάμικο, χαμηλώνουμε τη φωτιά, και προσθέτουμε την σόγια σος και την υπόλοιπη Midas sauce πιπεριά Φλωρίνης.
- Προσθέτουμε το μέλι και τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Περιχύνουμε τα κοτόπουλα μας με την σάλτσα και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 180ο. Προσέχουμε μην μας σωθούν τα υγρά.
Μόλις το βγάλουμε αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε την σάλτσα από πάνω.
