Φιλέτο ψαριού στην λαδόκολλα

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Άλλη μια εύκολη συνταγή για ψαράκι που θα λατρέψετε!

Αυτή τη φορά ψήνουμε στη λαδόκολλα οπότε δε λερώνουμε, δε μυρίζει ψάρι το σπίτι για όσους δε τους αρέσουν οι μυρωδιές και μαζί με το φινόκιο το φαγάκι μας παίρνει εκπληκτική γεύση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Υλικά

  • 4 φιλέτα ψάρι παγκάσιους ή γλώσσα
  • 2 Κολοκυθάκια σε μικρά κομματάκια
  • 2 πατάτες τριμμένες σε τρίφτη
  • 1/2 φινόκιο ψιλοκομμένο
  • λίγο άνηθο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 λεμόνι
  • λίγο λάδι, αλάτι πιπέρι
  • ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

Εκτέλεση

  1. Περνούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια.
  2. Βάζουμε τα λαχανικά μας σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με αλάτι, πιπέρι και λάδι.
  3. Στρώνουμε τα λαχανικά μας στην λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλατοπιπερωμένο το φιλέτο ψαριού μας και 2 φέτες λεμόνι στην επιφάνεια του ψαριού.
  4. Διπλώνουμε την λαδόκολλα σε σχήμα βάρκας και τυλίγουμε στην άκρη και το δένουμε με σπάγκο
    ΠΡΟΣΟΧΗ
    Ο σπάγκος που θα δέσουμε τις λαδόκολλες με το ψάρι να είναι καλά βρεγμένος
  5. Τοποθετούμε τα πουγκιά με το ψάρι και τα λαχανικά σε ένα ταψί και το ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Επιλεγμένα για εσάς

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!