Νόστιμοι καροτοκεφτέδες, με αρωματικά βότανα, ανάλαφροι για το τραπέζι μας
Τα υλικά μας

- 3 μεγάλα καρότα τριμμένα στον ψιλό τρίφτη (ή 2 κούπες)
- 1 πατάτα τριμμένη στον ψιλό τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Λίγος δυόσμος ψιλοκομμένος
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 100 γρ γαλέτα περίπου
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο αλεύρι
- 1 κ σ μπέικιν πάουντερ
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα.

Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά μας μέχρι να γίνουν ένα όμορφο σφιχτό μείγμα
- Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις πιέζουμε ελαφρά από πάνω.
- Αλευρώνουμε τις μπαλίτσες και τις τινάζουμε (πετάμε την μπαλίτσα από το ένα χέρι στο άλλο με γρήγορες κινήσεις)να φύγει το πολύ αλεύρι
- Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας σε ελαιόλαδο με καυτό λάδι.
- Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το λάδι και για να γίνουν πιο τραγανοί.
- Τους σερβίρουμε ζεστούς. Μπορούμε να τους συνοδέψουμε με ντιπάκι ντομάτας .