Κεφτεδάκια σόγιας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Είσαι λάτρης της υγιεινής διατροφής; Νηστεύεις; Θες κάτι διαφορετικό ελαφρύ και νόστιμο; Εδώ λοιπόν είναι η συνταγή σου που θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με σόγια.

Για τα υλικά μας θα χρειαστούμε:

  • 1/3 του πακέτου κιμά σόγιας (η προετοιμασία βρίσκετε επάνω στην συσκευασία)
  • 2 κρεμμύδια στον τρίφτη περασμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ σ μουστάρδα
  • Λίγο ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό
  • Ψίχα από 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
  • 2 κ σ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 2-3 φυλλαράκια δυόσμο
  • 2 κ σ βρώμη
  • Λίγο αλεύρι

Διαδικασία

  1. Ανακατεύεται όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ. Το ζυμώνετε κανονικά όπως θα ζυμώνατε κιμά. Το αφήνετε στο ψυγείο μια ωρίτσα περίπου να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
  2. Τα πλάθετε κεφτεδάκια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε σπορέλαιο.

Όσοι θέλουν να αποφύγουν το τηγάνι μπορούν να τα βάλουν σε ταψάκι με λαδόκολλα και να τα ψήσουν στο φούρνο.

Καλή σας όρεξη!

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n