Κολοκυθάκια με τη ρίγανη

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Και ..ναι…κολοκυθάκια βραστά με ρίγανη και σκορδάκι …και με το που το ακουμπάς το πιάτο στο τραπέζι…ως δια μαγείας …εξαφανίζεται…!!! Ζεστά ή κρύα είναι υπέροχα. Εύκολη λοιπόν σαλατούλα  για το τραπέζι μας.

Τα υλικά μας

  • 8 μικρά κολοκυθάκια
  • Αλάτι χοντρό
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Φρέσκια ριγανίτσα
  • ½ φλ ελαιόλαδο
  • Χυμός από ένα ζουμερό λεμόνι

Διαδικασία

  1. Πλένουμε τα κολοκυθάκια μας. Σε ένα κατσαρολάκι τα βράζουμε τόσο όσο να στέκονται.(το δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα).
  2. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό και το αλατοπίπερο και την ρίγανη σε ένα μπολ. Περιχύνουμε τα κολοκυθάκια μας.
  3. Σερβίρονται ζεστά ή και κρύα ανάλογα την επιθυμία μας

Τα υπέροχα λαχανικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη συνταγή είναι από την εταιρεία Καραντινός Α.Ε.

Επιλεγμένα για εσάς

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!