Αρωματικοί, υπέροχοι, πεντανόστιμοι κολοκυθοκεφτέδες, που τους αγαπάμε ! πάνε παντού είναι εύκολοι, γρήγοροι, κι ακόμα και κρύοι συνεχίζουν να είναι αφράτοι και γευστικοί.
Τα υλικά μας

- 650 γρ κιλό κολοκύθα πορτοκαλί τριμμένη
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 αυγά
- 200 γρ μιξ τυριών
- Αλάτι-πιπέρι
- 3 κ σ φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
- 4-5 κ σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2-3 κ σ φρυγανιά τριμμένη
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαδικασία
- Τρίβουμε την κολοκύθα μας και προσθέτουμε όλα μας τα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά, και προσθέτουμε το αλεύρι και την φρυγανιά μας μέχρι το μείγμα να σφίξει. Τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια πλακουτσά, και τα αλευρώνουμε.
- Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία λάδι, για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τα τηγανίζουμε σε απορροφητικό χαρτί , και σερβίρουμε.