Κολοκυθοκεφτέδες από πορτοκαλί κολοκύθα

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Αρωματικοί, υπέροχοι, πεντανόστιμοι κολοκυθοκεφτέδες, που τους αγαπάμε ! πάνε παντού  είναι εύκολοι, γρήγοροι, κι ακόμα και κρύοι συνεχίζουν να είναι αφράτοι και γευστικοί.

Τα υλικά μας

20200101_103409
  • 650 γρ κιλό κολοκύθα πορτοκαλί τριμμένη
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά
  • 200 γρ μιξ τυριών
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 3 κ σ φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 4-5 κ σ  αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2-3 κ σ φρυγανιά τριμμένη
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Διαδικασία

  1. Τρίβουμε την κολοκύθα μας και προσθέτουμε όλα μας τα υλικά.
  2. Ανακατεύουμε καλά, και προσθέτουμε το αλεύρι και την φρυγανιά μας μέχρι το μείγμα να σφίξει. Τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια πλακουτσά, και τα αλευρώνουμε.
  3. Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία λάδι, για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Τα τηγανίζουμε σε απορροφητικό χαρτί , και σερβίρουμε.

Επιλεγμένα για εσάς

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!