Μακαρόνια με κιμά σόγιας

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Μακαρόνια με κιμά σόγιας για αυτούς που νηστεύουν, για τους vegan, vegetarian και για αυτούς που αγαπάνε τα μακαρόνια και θέλουν κάτι ελαφρύ χωρίς πολλά λιπαρά.

Σκεφτείτε πως στα 100 γρ σόγιας τα 50 είναι πρωτεΐνη, πολύ χαμηλό σε λιπαρά, πλούσιο σε κάλιο και μαγνήσιο.

Υλικά

  • 1/3 πακέτο κιμά σόγιας (η προετοιμασία βρίσκετε στην συσκευασία)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κρασοπότηρο κρασί λευκό
  • 1 κ σ πελτέ ντομάτας
  • 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
  • 1 κ γ κοφτή ζάχαρη
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δάφνη
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

  1. Έχουμε προετοιμάσει τον κιμά όπως γράφει η συσκευασία.
  2. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι μας, σοτάρουμε το κρεμμύδι, μετέπειτα ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον πελτέ. Αφού σοτάρουμε ρίχνουμε τον κιμά, σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά μας. Το αφήνουμε να σιγοβράσει μισή ωρίτσα περίπου.
  3. Ωστόσο εμείς μπορούμε να προετοιμάσουμε τα μακαρόνια μας.

Σερβίρουμε ζεστά. Καλή σας όρεξη!

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n