Μανιτάρια γεμιστά με κινόα και θαλασσινά

Facebook
Pinterest
Twitter

Μια συνταγή εντυπωσιακή αλλά και πολύ νόστιμη!!!

Τα υλικά μας

  • ½ κ θαλασσινά διάφορα
  • 2 συσκ μανιτάρια πόρτο μπέλο
  • 1 φλ κινόα  βρασμένη και καλά στραγγισμένη
  • 2 σκ σκόρδο πουρέ
  • 2 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
  • ½ συσκ ντομάτα κονκασέ
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • Σάρκα από τα μανιτάρια
  • 100 γρ τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

  1. Παίρνουμε τα μανιτάρια μας και με ένα κουτάλι με προσοχή αδειάζουμε το εσωτερικό τους. 
  2. Σε μια πλασωτέ κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια τα θαλασσινά μας εκτός από τα μύδια, προσθέτουμε το καρότο το σκόρδο την σάρκα από τα μανιτάρια και την κινόα. 
  3. Το τραβάμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και τα μύδια.
  4. Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας και πασπαλίζουμε από πάνω με τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο. Τα βάζουμε στο φούρνο στους  180 για 20 λεπτά μέχρι να ψηθεί το μανιτάρι και να πάρει χρώμα το τυράκι μας από πάνω.

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n
elGreek