Ομελέτα με ασπράδια αυγών –σπανάκι –φέτα

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Μια πολύ διαδεδομένη ομελέτα, πλούσια σε σίδηρο πολύ ελαφριά χαμηλή σε λιπαρά και μπορεί να σε κρατήσει χορτάτο μέχρι το μεσημεριανό γεύμα

Τα υλικά μας

  • 3 ασπράδια αυγών
  • 1 φλ φύλλα από σπανάκι
  • 5-6 ντοματίνια κομμένα στην μέση
  • 80 γρ φέτα τριμμένη
  • 1 κ σ ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
  2. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε ελαφρά.
  3. Έπειτα ρίχνουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τα ασπράδια αυγών με λίγο αλατάκι, αφού τα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά.
  4. Γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη μεριά και ρίχνουμε την φέτα τριμμένη. Σκεπάζουμε για ένα λεπτό το τηγάνι να λιώσει η φέτα και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!