Μια πολύ διαδεδομένη ομελέτα, πλούσια σε σίδηρο πολύ ελαφριά χαμηλή σε λιπαρά και μπορεί να σε κρατήσει χορτάτο μέχρι το μεσημεριανό γεύμα
Τα υλικά μας
- 3 ασπράδια αυγών
- 1 φλ φύλλα από σπανάκι
- 5-6 ντοματίνια κομμένα στην μέση
- 80 γρ φέτα τριμμένη
- 1 κ σ ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε ελαφρά.
- Έπειτα ρίχνουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τα ασπράδια αυγών με λίγο αλατάκι, αφού τα έχουμε χτυπήσει πολύ καλά.
- Γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη μεριά και ρίχνουμε την φέτα τριμμένη. Σκεπάζουμε για ένα λεπτό το τηγάνι να λιώσει η φέτα και σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.