Ομελέτα με κορυφές από σινάπια και μανιτάρια

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Μια εξαιρετική ομελέτα που η κάθε μπουκιά της θυμίζει φύση, άνοιξη!!

Ένας υπέροχος συνδυασμός που ξετρελαίνει τον ουρανίσκο. Για φαγητό, για μεζέ, για ένα γρήγορο και συνάμα θρεπτικό γεύμα, για το κρασάκι μας…για… για… για…

Τα υλικά μας

  • 4 αυγά μεγάλα χτυπημένα καλά
  • 1 κρεμμύδι ξερό μικρό ψιλοκομμένο
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 ματσάκια κορυφές από σινάπια
  • 3-4 μανιτάρια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

  1. Σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια. 
  2. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να σοταριστούν ελαφρά. Συμπληρώνουμε με το σκόρδο, και της κορυφές από τα σινάπια. Αχνίζουμε ελαφρά μέχρι να μαραθούν.  
  3. Στην συνέχεια περιχύνουμε τα αυγά αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε το μάτι κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να σιγοψηθούν.
  4. Την γυρνάμε και από την άλλη με προσοχή.

Σερβίρουμε ζεστή και περιχύνοντας λίγο ελαιόλαδο από πάνω.

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n