Πατάτες με δεντρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Πατατουλες νόστιμες, μια εύκολη γαρνιτούρα να συνοδέψει τα κρετικά σας και όχι μόνο, μαλακές, μελωμένες, αρωματικές, υπέροχες!!!

Τα υλικά μας

  • 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
  • 2 κ σ μουστάρδα
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 2 κλωναράκια θυμάρι
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 1/3 φλ τσαγιού ελαιόλαδο
  • ½ φλ. Ζωμό λαχανικών ή νερό
  • Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

  1. Σε μια γάστρα στρώνουμε τια πατάτες. Προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο, και ανακατεύουμε.
  2. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το ελαιόλαδο την μουστάρδα το λεμόνι και το ζωμό και ανακατεύουμε.
  3. Περιχύνουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε το δεντρολίβανο, και το θυμάρι. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Επιλεγμένα για εσάς

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!