Κλασικές πατάτες λεμονάτες νόστιμες, που συνοδεύουν τα κρεατικά, μας το ψάρι μας ή και ακόμα το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια και ό,τι επιθυμεί η γεύση μας.
Τα υλικά μας

- 4 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες ή χοντρό καρέ
- χυμός από ένα λεμόνι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ σ μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε σε ένα ταψί τις πατάτες μας.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε τις πατάτες τις ανακατεύουμε να πάει παντού τα υλικά μας και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.