Εστιατόριο Πετούσης

Facebook
Pinterest
Twitter

Περνώντας από την Αμμουδάρα στο Ηράκλειο επισκεφτήκαμε το εστιατόριο Πετούσης. Ακουστός φυσικά για το εξαιρετικό αντικριστό του και για τα ντολμαδάκια αλλά και για πολλά παραδοσιακά πιάτα Κρητικής κουζίνας και όχι μόνο. 

Όταν μπαίνεις στο μαγαζί …ψιλο…χάνεσαι! αφού χαιρετήσεις την μασκότ του μαγαζιού «Πετούσης» κοιτάς γύρω σου.  Ο χώρος τεράστιος με γωνιές όπου μπορείς να νιώσεις πιο «ζεστά», το τζάκι άναβε και λίγο πιο μέσα είχε έναν παιδότοπο όπου οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να παίξουν με ασφάλεια

Αυτό που σου κεντρίζει την προσοχή είναι στην μέση του μαγαζιού δίπλα στην κουζίνα το περίφημο αντικριστό.

Δίπλα ένας ξυλόφουρνος στον οποίο ψήνουν πίτσες. Σε αυτό το σημείο έχουν διαφορετικούς μάγειρες και ξεχωριστό μενού για να παραγγείλεις πίτσα.

Η φωτιά ανάβει και τα αρώματα διαχέονται σε όλο το μέρος.

Οι σερβιτόροι γρήγοροι, χαμογελαστοί ,πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σου εξηγήσουν οποιαδήποτε απορία.

Το μενού πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για δύσκολους και μη πελάτες.

Οι τιμές λογικές, και οι μερίδες κανονικές.

Μεγάλη έκπληξη  ήταν οι επιλογές βίγκαν, για χορτοφάγους και κάποιες επιλογές για πιάτα χωρίς γλουτένη.

Δοκιμάσαμε ομελέτα με απάκι, οφτό το οποίο ήταν εξαιρετικό, ντολμαδάκια κορυφαία, γαμοπίλαφο καλό, σκιουφιχτά με μυζήθρα απλά …υπέροχα, χόρτα βραστά, βολβούς, ντάκο χορταστικό και στο τέλος η ρακή με το γλυκάκι μας κέρασμα.

Αυτόν που δεν είδαμε είναι τον περίφημο κροκόδειλο που ήταν στην πίσω μεριά του εστιατόριου. Δεν ξέρω βέβαια εάν θα χαιρόμουν αν τον έβλεπα …Τα άγρια ζώα θα πρέπει να ζουν στο περιβάλλον τους πιστεύω…

Γενικά είναι ένα εστιατόριο που θα πρότεινα να επισκεφτεί κάποιος για την νόστιμη κουζίνα, για τις πολλές προτάσεις πιάτων, για την άνεση χώρου, για την γρήγορη και πολύ ευχάριστη εξυπηρέτηση.

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n
elGreek