Μια πίτα αγαπημένη από όλους μιας και πατάει σε βασική τεχνική.
Υπέροχη, αρωματική, για μεγάλους και μικρούς και για όλες τις ώρες.
Τα υλικά μας (για 3 πίτσες 32 εκ το ταψάκι)

- 1 δόση ζύμη για πίτσα ή έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 1 κουτάκι ντομάτα σάλτσα
- 2 λουκάνικα ριγανάτα
- 300 γρ μιξ τυριών
- 200 γρ καπνιστό τυρί Βερμίου τριμμένο
- 150 γρ μπέικον κομμένο καρέ
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 σκ σκόρδο πολτοποιημένο
- 3-4 μανιτάρια
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Διαδικασία

- Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την σάλτσα ντομάτα με λίγη ρίγανη το σκόρδο το αλάτι και το πιπέρι.
- Το απλώνουμε στην ζύμη μας ελαφρά
- Βάζουμε παντού ομοιόμορφα τα υλικά μας και τα τυριά μας και στο τέλος προσθέτουμε λίγο τυρί για να κολλήσουν τα υλικά στην θέση τους
- Προσέχουμε όταν τοποθετούμε τα υλικά μας να αφήνουμε ένα πόντο στην άκρη κενό, για να έχουν περιθώριο με το ψήσιμο τα υλικά να απλωθούνε.
