Σοκολατάκια τύπου φερέρο ροσέ

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Υπέροχα σοκολατάκια τύπου φερέρο, που θα σας ενθουσιάσουν και θα τα λατρέψετε.

Πολύ πολύ εύκολα να γίνουν και με μόνο 3 υλικά!!! Ναι, ναι!!! Βρείτε μου έναν λόγο τώρα γιατί να μην έχετε στο σπίτι να απολαύσετε αυτό το καταπληκτικό σοκολατάκι!!!

Τα υλικά μας

  • 200 γρ γκοφρέτα φουντούκι
  • 260 γρ φουντούκια
  • 250 γρ πραλίνα τύπου νουκρέμα

Διαδικασία

  1. Ξεχωρίζουμε 35 φουντούκια ολόκληρα και τα υπόλοιπα τα θρυμματίζουμε στο μπλέντερ.
  2. Παίρνουμε την πραλίνα και προσθέτουμε μέσα τα θρυμματισμένα φουντούκια και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει
  3. Βάζουμε στο μπλέντερ τις γκοφρέτες και τις θρυμματίζουμε.
  4. Σε ένα μπολ τοποθετούμε λίγο νερό.
  5. Παίρνουμε ένα φουντούκι και αφού βρέξουμε τα χέρια μας παίρνουμε λίγη ποσότητα θρυμματισμένης γκοφρέτας και το σκεπάζουμε και το πλάθουμε σε ένα μικρό μπαλάκι
  6. Το τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο και με τα υπόλοιπα.
  7. Βάζουμε τα τυλιγμένα με γκοφρέτα φουντούκια στο ψυγείο να σφίξουν.
  8. Στην συνέχεια παίρνουμε το μείγμα πραλίνας με φουντούκι και βρέχουμε τα χέρια μας, τοποθετούμε ένα μπαλάκι από τα φουντούκια με την γκοφρέτα και τυλίγουμε με την πραλίνα. Πλάθουμε σε μπαλάκι και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
  9. Αφού κάνουμε και για τα υπόλοιπα φουντούκια με γκοφρέτα το ίδιο τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
  10. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολάκι ή σε μικρές ατομικές θηκούλες για κέρασμα.

Επιλεγμένα για εσάς

Κάντε like στη σελίδα μου
για να βλέπετε πρώτοι τις συνταγές μου!