Σπαγγέτι με σπανάκι και φέτα

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Ένα πολύ ελαφρύ, θρεπτικό, εύγευστο πιάτο για να χορτάσετε δίχως να βαρύνετε. Για όσους προσέχουν την διατροφή τους είναι ένα πιάτο που σίγουρα θα το λατρέψουν

Τα υλικά μας

  • 500 γρ σπαγγέτι ή ζυμαρικό της αρεσκείας μας
  • 500 γρ φύλλα χοντροκομμένα σπανάκι
  • 15 ντοματίνια κομμένα στην μέση
  • 2 σκ σκόρδο
  • 200 γρ φέτα τριμμένη+100 για το σερβίρισμα
  • 140 γρ καλαμπόκι βρασμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι βράζουμε τα μακαρόνια μας 2-3 λεπτά λιγότερο από την ώρα που λέει ο παρασκευαστής. Κρατάμε 1 φλ από το νερό των ζυμαρικών.
  2. Σε μια κατσαρόλα πλασωτέ ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, και σοτάρουμε τα ντοματίνια και το καλαμπόκι. Στην συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι και το σκόρδο και το νερό από τα ζυμαρικά.
  3. Έπειτα ρίχνουμε τα μακαρόνια μας μέσα στην σάλτσα και την θρυμματισμένη φέτα . αφήνουμε 2 λεπτά να δέσουν όλα μαζί και στην συνέχεια σερβίρουμε ζεστά, προσθέτοντας από πάνω τριμμένη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n