Τηγανίτες

Facebook
Pinterest
Twitter

Υπέροχες αφράτες τηγανίτες που γίνονται μάνι –μάνι και δίνουν στο πρωινό μας νοστιμιά.

Τις συνοδεύουμε με μέλι, πετιμέζι, ζάχαρη, σοκολάτα, σε συνδυασμό μαζί με καρύδια, φουντούκια, μπισκότο τριμμένο, μπανάνα και ότι βάζει η φαντασία σας.

Τα υλικά μας

  • 1 φλ γάλα
  • 1 φλ αλεύρι γοχ
  • 1αυγό
  • 1 κ γ  ζάχαρη
  • ½ κ γ αλάτι
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα.

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά μας και τα αναμιγνύουμε καλά. Μπορούμε να τα αναμίξουμε με ραβδομπλέντερ εάν διαθέτουμε.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε σπορέλαιο περίπου 2 εκατοστά και τα αφήνουμε να ζεσταθεί.
  3. Ρίχνουμε τον χυλό και αφού ροδίσουν από την μια, τα γυρνάμε από την άλλη. Το λάδι μας δεν πρέπει να καίει, και αφού τα βγάλουμε τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να τραβήξουν το λάδι που θα έχουν απορροφήσει.

Επιλεγμένα για εσάς

128407095_2826013754393700_3770767955183443587_n
elGreek