ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΠΕΤΑΚΟΥ

Chef

  • Απόφοιτη Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με ειδικότητα στην «Μαγειρική Τέχνη», 1991
  • Πιστοποιημένη επιθεωρήτρια ISO 22000 από τον IRCA
  • Σεμινάριο Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας – 1999
  • Σεμινάριο “buffet decoration and styling”, 2000
  • Σεμινάριο ασφάλειας και υγιεινής Τροφίμων και Κουζίνας, 2001
  • Σεμινάρια στα Συστήματα Ποιοτικού Ελέγχου HACCP and NSF (ασφάλεια τροφίμων)

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ   

Ιαν-2017 – Σήμερα : Ιαν-2017 – Σήμερα : Υπεύθυνη Προετοιμασίας στο κατάστημα της Αμερικανικής
Αλυσίδας Θεματικών Εστιατορίων «Hard Rock Café» στην Πλάκα, Αθήνα.

Ιαν-2016 – Ιαν-2017: Σεφ στο Restaurant «Royal» στον Ελεώνα, στην Αθήνα.

Οκτ-2014 έως Δεκ-2015: Υπεύθυνη του επισιτιστικού τμήματος του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη –
“Crecotel”, για το κατάστημα στα γραφεία της Vodafone.

Μάιος & Αύγ-2014: Σεφ στο Εστιατόριο “Εν Μοσχάτω”, στο Μοσχάτο.

Απρ-2013 έως Μάιος-2014 : Σεφ στο Restaurant – Bar “Chocolat Royal” στην
Γλυφάδα.

Αύγ-2011 έως Απρ-2013: Εστιατόριο “Παλέτα”, Πολυκατάστημα “Makro” στον Ταύρο. Βοηθός Chef. Υπεύθυνη του τμήματος κρύας κουζίνας, σαλάτες, κρύα πιάτα, πρωινά κλπ του μπουφέ.

Οκτ-2010 έως Ιουλ-2011: Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αθήνας ως μαγείρισσα.

Σεπτ-2009 έως Οκτ-2010: Αρτοποιείο Αφοί Θεοδωρίδη Θεσσαλονίκη ως βοηθός αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.

Οκτ-2006 έως Σεπτ-2008: Εστιατόριο “Μάνθος” Θεσσαλονίκη. Ελληνική κουζίνα και χώρος εκδηλώσεων γάμων, βαφτίσεων κλπ. Υπεύθυνη Κρύας Κουζίνας.

Φεβρ-2005 έως Οκτ-2006:  “Φιλίππειον” ξενοδοχείο  4 αστέρων Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνη τμήματος κρύας κουζίνας  και πρωινών.

Απρ-2004 έως Οκτ-2004:  “Olympian Bay resort” Hotel 4 αστέρων Πιερία Κατερίνη. Υπεύθυνη κρύας κουζίνας.

Απρ-2003 έως Μαρτ-2004: Φιλίππειον ξενοδοχείο 4 αστέρων  Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνη τμήματος Πρωινών.

Νοε-2002 έως Μαρτ-2003: Ζαχαροπλαστείο Γεωργιάδη Θεσσαλονίκη ως βοηθός ζαχαροπλάστη.

Μαρ-2001 έως Οκτ-2002: ξενοδοχείο “ Olympian Bay resort” Hotel 4 αστέρων Πιερία Κατερίνη. Υπεύθυνη κρύας κουζίνας.

Απρ-1999 έως Μαρ-2001: ξενοδοχείο “Sani Resort” 5 αστέρων. B’ μάγειρας στην κεντρική κρύα κουζίνα.

Mar-1997 έως Mar-1999: Casino “Porto Carras”  Β’ μάγειρας στην κρύα κουζίνα a la carte εστιατορίου

Μαρ-1996 έως Οκτ-1996: “Gelina village resort and spa” hotel 5 αστέρων. B’ μάγειρας κρύας κουζίνας

Μαρ-1993 έως Νοε-1995: “Neptune hotel Kos”  5 αστέρων. B’ μάγειρας κρύας κουζίνας

Μαρ-1992 έως Οκτ-1992: “Porto Carras Grand Resort” 5 αστέρων. Βοηθός κρύας κουζίνας

Ιουν-1990 έως Οκτ-1991: “Αστέρας Βουλιαγμένης”, Hotel 5 αστέρων. Βοηθός κρύας κουζίνας

ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  • Σκάλισμα λαχανικών και φρούτων για παρουσίαση μπουφέ
  • Αγγλικά σε επίπεδο Lower
  • Γαλλικά ορολογία μαγειρικής
  • Χρήση Η/Υ Microsoft Word, Excel
  • Ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Σωματικά δυνατή
  • Εξαιρετική προσωπική παρουσία με ευγενικό στιλ και φιλική προσωπικότητα
  • Ισχυρός χαρακτήρας με διαπροσωπικά και επικοινωνιακά χαρίσματα
  • Σε άριστη Υγεία και εξαιρετική Ιατρική κατάσταση, πρόθυμη και ικανή να ανταπεξέλθει σε όλες τις εργασιακές απαιτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ       

E-mail     stella@karapetakou.gr