Chef
- Απόφοιτη Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με ειδικότητα στην “Μαγειρική Τέχνη”, 1991
- Πιστοποιημένη επιθεωρήτρια ISO 22000 από τον IRCA
- Σεμινάριο Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας – 1999
- Σεμινάριο “buffet decoration and styling”, 2000
- Σεμινάριο ασφάλειας και υγιεινής Τροφίμων και Κουζίνας, 2001
- Σεμινάρια στα Συστήματα Ποιοτικού Ελέγχου HACCP and NSF (ασφάλεια τροφίμων)
ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
Φεβ – 2019 – Σήμερα : Επιθεωρήτρια στο φορέα πιστοποιήσεων Λέτρινα ΑΕ, Αθήνα
Ιαν-2017 – Φεβ – 2019 : Υπεύθυνη Προετοιμασίας στο κατάστημα της Αμερικανικής
Αλυσίδας Θεματικών Εστιατορίων «Hard Rock Café» στην Πλάκα, Αθήνα.
Ιαν-2016 – Ιαν-2017: Σεφ στο Restaurant “Royal” στον Ελεώνα, στην Αθήνα.
Οκτ-2014 έως Δεκ-2015: Υπεύθυνη του επισιτιστικού τμήματος του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη –
“Crecotel”, για το κατάστημα στα γραφεία της Vodafone.
Μάιος & Αύγ-2014: Σεφ στο Εστιατόριο “Εν Μοσχάτω”, στο Μοσχάτο.
Απρ-2013 έως Μάιος-2014 : Σεφ στο Restaurant – Bar “Chocolat Royal” στην
Γλυφάδα.
Αύγ-2011 έως Απρ-2013: Εστιατόριο “Παλέτα”, Πολυκατάστημα “Makro” στον Ταύρο. Βοηθός Chef. Υπεύθυνη του τμήματος κρύας κουζίνας, σαλάτες, κρύα πιάτα, πρωινά κλπ του μπουφέ.
Οκτ-2010 έως Ιουλ-2011: Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αθήνας ως μαγείρισσα.
Σεπτ-2009 έως Οκτ-2010: Αρτοποιείο Αφοί Θεοδωρίδη Θεσσαλονίκη ως βοηθός αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.
Οκτ-2006 έως Σεπτ-2008: Εστιατόριο “Μάνθος” Θεσσαλονίκη. Ελληνική κουζίνα και χώρος εκδηλώσεων γάμων, βαφτίσεων κλπ. Υπεύθυνη Κρύας Κουζίνας.
Φεβρ-2005 έως Οκτ-2006: “Φιλίππειον” ξενοδοχείο 4 αστέρων Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνη τμήματος κρύας κουζίνας και πρωινών.
Απρ-2004 έως Οκτ-2004: “Olympian Bay resort” Hotel 4 αστέρων Πιερία Κατερίνη. Υπεύθυνη κρύας κουζίνας.
Απρ-2003 έως Μαρτ-2004: Φιλίππειον ξενοδοχείο 4 αστέρων Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνη τμήματος Πρωινών.
Νοε-2002 έως Μαρτ-2003: Ζαχαροπλαστείο Γεωργιάδη Θεσσαλονίκη ως βοηθός ζαχαροπλάστη.
Μαρ-2001 έως Οκτ-2002: ξενοδοχείο “ Olympian Bay resort” Hotel 4 αστέρων Πιερία Κατερίνη. Υπεύθυνη κρύας κουζίνας.
Απρ-1999 έως Μαρ-2001: ξενοδοχείο “Sani Resort” 5 αστέρων. B’ μάγειρας στην κεντρική κρύα κουζίνα.
Mar-1997 έως Mar-1999: Casino “Porto Carras” Β’ μάγειρας στην κρύα κουζίνα a la carte εστιατορίου
Μαρ-1996 έως Οκτ-1996: “Gelina village resort and spa” hotel 5 αστέρων. B’ μάγειρας κρύας κουζίνας
Μαρ-1993 έως Νοε-1995: “Neptune hotel Kos” 5 αστέρων. B’ μάγειρας κρύας κουζίνας
Μαρ-1992 έως Οκτ-1992: “Porto Carras Grand Resort” 5 αστέρων. Βοηθός κρύας κουζίνας
Ιουν-1990 έως Οκτ-1991: “Αστέρας Βουλιαγμένης”, Hotel 5 αστέρων. Βοηθός κρύας κουζίνας
ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
- Σκάλισμα λαχανικών και φρούτων για παρουσίαση μπουφέ
- Αγγλικά σε επίπεδο Lower
- Γαλλικά ορολογία μαγειρικής
- Χρήση Η/Υ Microsoft Word, Excel
- Ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Σωματικά δυνατή
- Εξαιρετική προσωπική παρουσία με ευγενικό στιλ και φιλική προσωπικότητα
- Ισχυρός χαρακτήρας με διαπροσωπικά και επικοινωνιακά χαρίσματα
- Σε άριστη Υγεία και εξαιρετική Ιατρική κατάσταση, πρόθυμη και ικανή να ανταπεξέλθει σε όλες τις εργασιακές απαιτήσεις
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-mail stella@karapetakou.gr