Ένα νόστιμο πιάτο που αγαπάμε όλοι μας. Μπορεί να προσφερθεί σαν ορεκτικό αλλά και δεν λείπει από το γιορτινό τραπέζι μας.
Τα υλικά μας είναι τα εξής:

- 500 γρ χοιρινός λαιμός κομμένος σε μικρά κυβάκια
- 3-4 πράσα κομμένα μισοφέγγαρα
- μισό κρασοπότηρο λευκό κρασί
- 100 γρ φέτα θρυμματισμένη
- 50γρ γραβιέρα Κρήτης
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε το κρέας μας και το αλευρώνουμε.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού κάψει ρίχνουμε στο κρέας μας και ανακατεύουμε να θωρακίσει και να πάρει γύρω γύρω χρώμα.
- Στη συνέχεια το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα πράσα.
- Το αφήνουμε να σιγανομαγειρευτεί μέχρι να μελώσουν τα πράσα και το κρέας μας να μαλακώσει.

Σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα και γραβιέρα Κρήτης
