Αν σας αρέσουν τα όνιον ρίνκς τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτές τις υπέροχες χρυσαφένιες μπουκίτσες λαχανικών!
Κουνουπίδι, μπρόκολο, καροτάκι, κολοκυθάκι και ολόκληρο μανιτάρι θα μας συντροφέψουν στον μπουφέ η σε ένα αθλητικό αγώνα ή για ορεκτικό σε ένα μας τραπέζι, ή και ακόμα στο κους κους με τους φίλους μας παρέα με μπυρίτσα .
Τα υλικά μας
- ½ μικρό κουνουπίδι
- ½ μικρό μπρόκολο
- 2 καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- 1 συσκ. μανιτάρια αγκαρίκους (μικρά)
Το αλεύρωμα στο οποίο θα χρειαστούμε
- 1 κούπα αλεύρι
- 2 κ.σ. κόρν φλάουρ
- 1/2 κσ αλάτι
- ½ κσ σκόρδο γρανουλέ
- ½ κ σ πιπέρι άσπρο
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά αυτά και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Για τον χυλό θα χρειαστούμε
- 1 μπουκαλάκι ξινόγαλα (500γρ)
- 2 αυγά
Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε
- τριμμένη φρυγανιά ή πάνκο

Διαδικασία
- Παίρνουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρές φουντίτσες. Το ίδιο και το μπρόκολο.
- Τα καροτάκια μας τα κόβουμε ένα πόντο σε φέτες περίπου. Τα κολοκυθάκια μας περίπου 2 πόντους φέτες. Τα μανιτάρια μας τα αφήνουμε ολόκληρα.
- Παίρνουμε τα υλικά μας και τα βουτάμε πρώτα στο μίγμα με το αλεύρι. Έπειτα τα βουτάμε στο μίγμα με το ξινόγαλο και το αυγό. Αμέσως μετά τα βουτάμε καλά καλά στην φρυγανιά ή στο πάνκο μας.
- Προσέχουμε να είναι πολύ καλά παναρισμένα και να είναι ένα σώμα χωρίς κενά.
- Τα αφήνουμε λίγη ώρα στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν και έπειτα τα τηγανίζουμε σε μέτριο προς δυνατό λάδι (γύρω στους 165 για 2-2,5 λεπτά)

Τα υπέροχα λαχανικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη συνταγή είναι από την εταιρεία Καραντινός Α.Ε.